Chokoladekursus
Chokoladekursus
Få styr på din chokoladetemperering og lær at lave flotte fyldte chokolader med farvet kakaosmør.
Kom med når chokoladenørden Klaus Andersen deler ud af sine erfaringer. Vi har alle set, hvordan han gang på gang har fået ros for sit chokoladearbejde i den store bagedyst. Og nu har du chancen for at lære, hvordan du sikrer dig det klassiske knæk. Og hvordan du imponerer med flotte designs af farvet kakaosmør ved hjælp af 3 forholdsvis simple teknikker.
DET FÅR DU MED:
・ 3 1/2 time i chokoladens verden med teori og praksis
・ Råvarer, udstyr samt instruktion
・ Et lille foredrag fra rejsen i Den store bagedyst
・ Et hangout med teori
・ Opskrifter til 3 forskellige slags fyldte chokolader
・ Te og kaffe undervejs
Kontakt Hasle Blomster & Kaffebar for nye kursustider
FOR DELTAGELSE KONTAKT:
mail: mail@hasleblomster.dk
tlf.: 86 15 10 33
eller kig ind forbi butikken der er begrænsede pladser og tilmelding er bindende.
Åbningstider
Mandag - Fredag
09:00 - 17:30
Lørdag
09:00 - 13:30
Søndag
Lukket